Sla navigatie over

Home Over ons

Maatwerk in natuursteen

Al sinds 1950 richt Steenhouwerij Geudens uit Arendonk zich exclusief op maatwerk in eerst keuze natuursteen. Oprichter Jan-Baptist Geudens gaf de familiezaak over aan Leon Proost. Met kleinzoon Kris Proost staat sinds 1997 al de derde generatie aan het roer. We werken zowel voor aannemers als particulieren.

Kwaliteit én service…

Als zaakvoerder vormt Kris Proost het aanspreekpunt voor de klanten, komt hij ter plaatse voor het opmeten én volgt hij persoonlijk de volledige productie op. Met deze persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een optimale kwaliteit en service:

  • Steenkapperij Geudens bewerkt uitsluitend eerste keuze natuursteen en Belgische arduin.
  • Alles wordt op maat gemaakt op basis van detailplannen, verkregen maten of na het opmeten ter plaatse. Zo voldoet het eindresultaat volledig aan uw wensen.
  • Onze natuursteenbewerkers beschikken elk over vele jaren vakervaring.
  • Net als u houden wij van correcte afspraken. We leveren dan ook alle mogelijke inspanningen om afgesproken deadlines te respecteren.
  • Wij beschikken over een eigen leveringsdienst.

…aan scherpe prijzen

Wij leveren kwaliteit aan uiterst scherpe prijzen.

Regionale focus

Als steenkapperij richten wij ons hoofdzakelijk op de ruime regio rond Arendonk met een focus op steden en gemeenten als Turnhout, Oud-Turnhout, Kasterlee, Mol, Dessel, Retie, Ravels, Geel, Balen,… Daarnaast werken we ook voor klanten uit Reusel, Bladel, Veldhoven, Hapert,…